Til Menu  

Toyota Hybrid - always a better way

Hybrid er en motorteknologi, der kombinerer en almindelig benzin motor med en El-motor. Herved opnår man alle fordele som de to teknologier har, mens man fjerner mange af de ulemper de to teknologier har hver for sig.

El-motorens fordele er jo det lave CO2 udslip. Imidlertid er ulempen jo ved El-biler, at de tankes op med strøm, der i stor udstrækning er genereret på Kulkraftværker. Her ud over er elbilens store udfordring jo rækkevidden på en opladning. En vinterdag med varmeapparatet og      elbagruden slået til, og så en tur på motorvejen med 130 km/t så er rækkevidden begrænset.

Benzin motorens fordel er jo det veludbyggede net af benzin stationer, der muliggør uendeligt lange ture i bilen. Et af problemerne er imidlertid forureningsspørgsmålet, samt hvordan man kommer til at køre langt nok på en liter benzin.

Diesel teknologi er udfordret af andre forureningskrav, hvor kræftfremkaldende stoffer og partikler er ved at blive et stort problem i mange storbyer. Med de nye Euro norm krav til   dieselbiler, bliver diesel i fremtiden en teknologi, der er på tilbagetog. Allerede i dag, er der miljøzoner i mange storbyer, der besværliggør kørsel i forurenende biler.

Hybrid teknologien er løsningen i en lang årrække, indtil batterikapaciteten stiger og den strøm der laves er på vedvarende kilder er udviklet yderligere.

Toyota Hybrid biler kan man ikke lade i en stikkontakt eller sætte strøm til , men bilen bliver opladet automatisk fra den energi der opsamles ved nedbremsning og når benzinmotoren er slået til. Så i det omfang det er muligt ved bykørsel og landevejskørsel og ved accelleration, så hjælper elmotoren til. Ved bykørsel og køkørsel kan man oftest køre på rent el. På de lange ture og om vinteren, supplerer benzinmotoren mere til – og alle fordelene ved en almindelig benzinbil gør sig nu gældende.

Ovennævnte egenskaber er med til at gøre Toyota Hybrid biler til utrolig nemme at bruge og omgås for ejerne.

 

Fordele ved Toyota Hybrid :

                Hybrid skal ikke oplades i en stik kontakt.

                Hybrid kan køre lange ture uden opladning.

                Hybrid fungerer som enhver anden bil om vinteren

                Hybrid giver dig en fantastisk afslappende kørestil

                Hybrid er en gennemtestet Toyota teknologi, der har været på markedet siden 1997

                Hybrid kører i mere end 8 mio. biler på verdensplan

                Hybrid bruges i rigtig mange byer til taxa, hvilket er et anerkendelse af fokus på miljø, holdbarhed og driftssikkerhed for Toyotas hybridbiler

 

Læs mere om fordele ved hybridteknologien her 

 

Toyota Hybrid program :

                Yaris Hybrid fra kr. 155.391

                Auris Hybrid Hatchback fra kr. 255.990

                Auris Hybrid Touring Sports fra kr. 265.990

                RAV4 Hybrid fra kr. 474.880

                Prius Hybrid fra kr. 409.880

                C-HR Hybrid fra kr. 321.990

               

SDKbilers Testdriver program for Hybrid

Ved SDKbiler er vi store tilhængere af den banebrydende teknologi Hybrid, der uden tvivl kommer til at dominere de næste mange års bilssalg. Hybrid fås til meget rimelige priser og vi satser derfor på at udbrede kendskabet til Hybrid gennem vores Testdriver setup.  

Som kunde ved SDKbiler får du mulighed for at låne en Toyota Hybrid i op til en uge, således at du kan teste alle fordelene ved Toyota Hybrid og der igennem blive lige så overbevidst som vi er ved SDKbiler.

Toyota Hybrid - Auris Hybrid fåes både som Touring sport og Hatch back
Toyota Hybrid - Rav4 Hybrid kommer primo 2016
Toyota Hybrid - Yaris Hybrid fåes fra kr. 165.000