Til Menu  

I over 20 år har vi været en del af en stille revolution! 
I dag har over 11 millioner mennesker valgt Toyota Hybrid, og vi er verdens førende på hybridbiler og -teknologi. 
Læs om alle de fordele du får, når du vælger Toyota Hybrid.

 

toyota-hybrid-6

VI VÆLGER ALTID 
AT VÆRE LEDNINGSFRI
 

Vores hybridbiler er altid ledningsfri, så du kan køre præcis, som du plejer, uden at bekymre dig om opladning og ladestander.

 

 

toyota-hybrid-4

VI VÆLGER 
INGEN LADESTOP
 

Toyota Hybrid skal aldrig lades op. Vores hybridbiler oplader automatisk under kørsel og skal blot tankes præcis som enhver anden bil.

 

 

toyota-hybrid-1

VI VÆLGER 
EN BEDRE FREMTID
 

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, hvilket giver et lavere CO2-udslip.

 

 

toyota-hybrid-7 

VI VÆLGER 
10 ÅRS TRYGHED
 

Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybrid-komponenter.

 

 

toyota-hybrid-5

VI VÆLGER 
OP TIL 50 % EL
 

De korte ture er yderst behagelige og næsten fuldstændigt lydløse med en Toyota Hybrid. Det er fordi vores hybridbiler kører på el op til 50 procent af tiden. Det er godt for miljøet – men hvad betyder det for dig? Det betyder et lavere benzinforbrug og højere køreglæde.

 

 

toyota-hybrid-3

VI VÆLGER EL- OG BENZINMOTOR 
I EN LØSNING
 

Du får en el- og benzinmotor i ét med en Toyota Hybrid. En Toyota hybridbil vælger automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.

 

 

toyota-hybrid-2

VI VÆLGER DET STØRSTE 
HYBRID-UDVALG
 

Med syv forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

 

 

toyota-hybrid-8

VI VÆLGER 
MERE KØREGLÆDE
 

Vores hybridbiler kommer altid med automatgear. Du kan derfor nemmere slappe af og nyde køreturen, da du slipper for at skifte gear. Det gælder også, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen.