Til Menu  

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos SDKbiler ligger man sin biløkonomi i faste og trygge rammer - uden bekymring om uforudsete reparationer eller serviceomkostninger.

En service og vedligeholdelseskontrakt er koncept vi har udviklet, hvor du som kunde betaler et fast månedligt beløb mod at vi holder din bil kørende. Aftalen dækker alle vedligeholdelsesudgifter til service og evt. reparationer i perioden.  En serviceaftale kan tegnes både på nye og brugte biler.

Fordel for dig som kunde

Du betaler et fast månedligt beløb, kender fuldt ud dine udgifter til bilen i den periode kontrakten løber og bliver dermed ikke overrasket over en kostbar reparation op til sommerferien, eller måske lige før jul.......

Fordel for SDKbiler

Vi har i øjeblikket ca. 200 biler der kører rundt med en servicekontrakt fra SDKbiler, og konceptet løber økonomisk kun lige rundt for os. For os handler det primært om at vi får tilfredse og loyale kunder i butikken, således de betragter SDKbiler som naturlig samarbejdspartner ved køb af næste bil, eller fortsat ønsker at benytte vores værksted når garantien eller servicekontrakten udløber.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for en serviceaftale, og få et konkret tilbud. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi står klar i

Aalborg

og i

Nørresundby