Til Menu  

Ny Toyota Yaris 2017 hos SDKbiler

Den mest populære Toyota-model i Danmark i 2016, Toyota Yaris, er kommet i en ny udgave. Europæiske designhænder og dedikerede ingeniører fra Toyotas udviklingsafdeling i Bruxelles har ledet udviklingen af den nye Yaris, der både har fået nyt design og bedre køreegenskaber, en ny motor, kører længere på literen og har fået Toyotas omfattende sikkerhedspakke som standard.

Toyota har for alvor spidset blyanten op til introduktionen af den nye Toyota Yaris. Toyota har afsløret priserne på den nye Yaris, der kan fås fra 115.990 kr.

Danmarks billigste hybridbil

Det er ikke kun den billigste udgave af den nye Yaris, der udmærker sig med attraktive priser. Hybridbilen, der er den mest populære version af Yaris, kan fremover fås fra 169.990 kr. Det er en mindre stigning i forhold til den tidligere Yaris, men da den nye Yaris også har mere udstyr som standard end den gamle, ligger prisen reelt på samme niveau trods de mange forbedringer.

På motorfronten har den den nye Yaris vinket farvel til den kendte 1.33-liters benzinmotor og samtidig velkommen til en ny og større fire-cylindret 1.5-liters benzinmotor med 111 hk og et gennemsnitligt brændstofforbrug på ca. 22 km/l ved blandet kørsel.

Til trods for den øgede motorvolumen er den nye 1.5-liters motor både mere økonomisk og endda samtidig kraftigere end sin forgænger. Priserne for den nye Yaris med 1.5-liters benzinmotor starter fra 144.990 kr.


Indvendigt har den nye Yaris fået et mere friskt og moderne udtryk med ny polstring, ændret design på bl.a. luftdyser, knapper og ikke mindst instrumentpanelet foran føreren, hvor en ny 4.2” TFT farveskærm med køreinformationer supplerer den 7” store multimedie touch skærm med integreret bakkamera.

Oplev allerede nu den nye Toyota Yaris SDK biler Aalborg og Nørresundby.

Se mere her