Til Menu  

  Velkommen til foråret - og til  SDKbiler

 

 

Foråret er over os. Alting er vågnet igen, og vi kan med glæde se frem til de lange, lyse aftener, livet udendørs, smil, glæde, varme, sol og snart også sommer. Foråret er også tiden, hvor din bil skal takkes for vinterens indsats mod salt, snavs, fugt og kulde. Eller måske du sågar overvejer at udskifte den til en ny og bedre model?

Uanset planerne med din bil sidder du lige nu med SDKbilers store forårsavis i hænderne. Den har vi glædet os til at sende på gaden – her kan du nemlig hente massevis af firehjulet inspiration, se super stærke tilbud og læse om vores mange forskellige muligheder til både private og erhverv.

SDKbiler blev grundlagt i 1930 af Søren Dengsø Kjærsgaard, og er i dag autoriseret forhandler af Toyota med afdelinger i både Aalborg og Nørresundby. I 2013 blev vores værksted i Nørresundby autoriseret Volkswagen-værksted. Meget har ændret sig i bilbranchen og vores virksomhed, siden vi blev grundlagt for 85 år siden. Ændringerne gælder dog ikke fundamentet hos SDKbiler, der siden starten har handlet om fokus på høj kvalitet til en fair pris tilsat en reel og ærlig kundeservice, præget af dia- log og åbenhed. Sådan er det fortsat i dag, og det arbejder vores 70 medarbejdere efter hver eneste dag.

Med de ord vil jeg opfordre dig til at skænke en kop god kaffe, finde en lun krog i forårssolen, og læse lidt om, hvad vi kan tilbyde dig hos SDKbiler.

Vi glæder os til at byde både foråret og dig velkommen!

Poul Kjærsgaard

Direktør SDKbiler 

Læs videre her: Side 2