Til Menu  

Vi har bilen til alle erhvervsformål 


SDKbiler har en stærk erhvervsafdeling baseret på Toyotas mange forskellige bilmodeller velegnet til erhvervsformål. Fra de helt tunge køretøjer til entreprenøren til et stort udvalg af varevogne og kassebiler til håndværkeren, og naturligvis den helt perfekte bil til dyrlægen, pizzabudet, sælgeren eller direktøren. 

Bilen er en uundværlig medspiller i de fleste virksomheder. Derfor har vi opbygget en stærk erhvervsafdeling, der udelukkende har fokus på de helt rigtige løsninger til vores mange erhvervskunder, fortæller Anders Gren, der har stået i spidsen for SDKbilers erhvervsafdeling i mange år. Den rigtige løsning for en erhvervskunde handler naturligvis om valg af biler og udstyr, men også alt det udenom, i form af serviceaftaler, finansiering, leasing og forsikring, der passer nøjagtig til virksomhedens behov. 

 

Et par stærke tilbud på erhvervsbiler

Derfor gør vi meget ud af vores rådgivning og sparring, og vores udgangspunkt er altid, at ingen erhvervskunder er ens. Vi skræddersyer aftalerne, så de passer nøjagtig til den enkelte virksomhed, fortæller Anders Gren, der også røber, at der dette forår er nogle ekstra gode tilbud på et par stærke erhvervsbiler. Jeg kan blandt andet nævne, at vores varebil Toyota Proace lige nu sælges 45.000 kr. under normalprisen. Toyota Proace er en pålidelig og fleksibel del af arbejdsstyrken, der er bygget til at stå model til de udfordringer, som en varebil dagligt udsættes for. Men vi har også mange andre attraktive modeller, så kig ind til os, eller ring, så kigger jeg ud i din virksomhed, slutter Anders Gren. 

Læs videre her: Side 11