Til Menu  

Velkommen til dit autoriserede Volkswagen-værksted


 

For godt to år siden blev vores af deling i Nørresundbyautoriseret Volkswagen-værksted.
Ideen opstod, fordi Volkswagens værdier lignede vores værdier hos SDKbiler, nemlig med fokus på høj kvalitet til en fair pris tilsat en reel og ærlig kundeservice, præget af dialog og åbenhed. 
 

Inden vi blev »udlært« som autoriseret Volkswagen-værksted havde vi været igennem et spændende, langt og krævende forløb. Vi sendte vores medarbejdere på Volkswagens omfattende uddannelsesprogram, investerede i det fornødne udstyr og værktøj samt opgraderede vores værkstedfaciliteter. Heldigvis har det hele været sliddet værd. Vi har allerede opbygget en stor og trofast kundeskare, og da Volkswagen i slutningen af 2014 offentliggjorde deres målinger af kundetilfredshed på deres værksteder, var vi blandt de allerbedste! Det er vi naturligvis rigtig stolte af. Men vigtigst er den respons, vi løbende får fra kunderne. Både privatkunderne og erhvervskunderne. Vi glæder os rigtig meget til også at byde dig velkommen på dit autoriserede Volkswagen-værksted hos SDKbiler. Ikke barnemad
Der var engang, hvor en bil var en bil, og en bus var en bus. I dag er en bil et computernetværk. Og bus er en forkortelse for Bitserielle Universelle Schnittstelle (det er tysk og har noget med datatransmission at gøre). Næh, helt enkelt er det ikke længere. Især ikke, hvis man arbejder med noget så avanceret som Volkswagen. Det er derfor, de teknikere, som kalder sig Volkswagen eksperter, må på efteruddannelse i tide og utide. En Volkswagen ekspert skal kunne den Kamm’ske friktionscirkel forfra og bagfra. Han skal have principperne i Coriolis acceleration helt inde på rygmarven. Han skal kunne opremse alle detaljer i ABS, ASR, EBV, EDS, MSR og ESP i søvne. Og være 100% hjemme i de elektroniske sensorer for tværacceleration, længde acceleration, bremsetryk, rotationsmoment og ratvinkel.  Illustrationen viser et ESP reguleringskredsløb i en Volkswagen. Den slags er ren barnemad for de teknikere, der tør kalde sig Volkswagen eksperter uden at blinke. Hvis du vælger en, der ikke tør, er du velkommen til at klippe tegningen ud og give den til ham næste gang, du betror ham din bil. 

 

Læs videre her: Side 15