Til Menu  

Vores værksted leverer høj kvalitet til en fair pris 

Når din bil skal på værksted, har du to muligheder. Du kan vælge den billigste løsning eller du kan vælge den rigtige løsning? Hos SDKbiler leverer vi udeluk- kende den rigtige løsning, hvilket for os er lig med en høj kvalitet til en fair pris. 

Når du som kunde kommer ind med din bil, fordi du har et problem eller den skal til service, er det vigtigste for os, at bilen forlader værkstedet i den absolut bedst tænkelige forfatning og med udsigt til, at der helst skal gå rigtig lang tid, før vi ser den igen, for- tæller Michael Jensen, værkfører på Aalborg-værkstedet hos SDKbiler. Det er lidt ligesom hvis du går til lægen. Her handler det jo heller ikke om, at dine helbredsproblemer bare skal klares på en kortsigtet og billig måde. Det øger jo risikoen for et snarligt gensyn eller kan have fatale følger. Det samme er tilfældet med biler. Vi har altid en god dialog med kunden, og er der problemer med bilen, hvor der er ere løsningsforslag, så får kunden selvfølgelig disse at vælge imellem. Det er altid kunden, der bestemmer, og det er nogle gange i orden at vælge en billigere løsning med en kortere tidshorisont. Men det er altid vores pligt at rådgive og vejlede, fortæller Michael Jensen. 

Unikt produktkendskab og løbende efteruddannelse 

Henrik Pedersen, der er værkfører på SDKbilers værksted i Nørresundby, forklarer endvidere: Vi er naturligvis specialister i Toyota, hvilket sikrer os et unikt produktkendskab, og at alt foregår efter Toyotas forskrifter. Vores stab af teknikere kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Toyota kommer på liften, og der bliver ikke lavet nogle halve løsninger på vores værksteder. Tingene skal gøres ordentligt. Derfor bruger vi moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil. Men alt bliver stadig fikset med gammeldags knofedt. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den. samtidig slipper du for at betale for, at vi skiller bilen ad for at finde årsagen til problemet, slutter Henrik Pedersen. 

Vidste du om SDKbiler og miljø?

- Vi har de seneste syv år været ISO14001 miljøcertificeret

- Flest mulige af vores affaldsprodukter genanvendes – og det bliver til en del i en bilvirksomhed!

- Hvert år lancerer vi et ambitiøst projekt, der skal forbedre miljøet. Som det seneste eksempel udskiftede vi i 2014 vores lakserie, hvilket sikrede, at vi reducerede vores VOC-udslip med 25 %

- Vi har naturligvis en grøn smiley fra arbejdstilsynet, hvilket under- streger, at arbejdsmiljøet ligeledes er afgørende for os. 
 

 Kend dine værksteds udgifter 

De este bilejere har prøvet det. Pludselig siger bilens motor en ukendt lyd, og udsigten til en uventet og træls værkstedsregning lurer i horisonten. Heldigvis er løsningen nærliggende. SDKbiler tilbyder service- og vedligeholdelseskontrakter på nye og brugte Toyota-biler. På den måde har du fuld kontrol over bilbudgettet, og har altid en driftssikker bil. 

Vi tilbyder individuelle service og vedligeholdelseskontrakter, der handler om at have sikkerhed for ens udgifter, og aldrig blive overrumplet af en større værkstedsregning, fortæller Rikke Kjærsgaard Knudsen, der administrerer service og vedligeholdelseskontrakterne hos SDKbiler. Kontrakterne dækker alle sliddele og mekaniske dele. Altså alt det, der holder bilen kørende. Samtidig er bilens airconditionanlæg også omfattet af aftalen. 

 

Individuelle aftaler 

Alle aftalerne er individuelle med udgangspunkt i bilens alder, stand, kilometerstand og forventninger til antal kørte kilometer. Biler op til 10 år kan tegne en service- og vedligeholdelseskontrakt. Vi har i dag mange hundrede kon- trakter, og vi har kun positiv respons fra kunderne.  Det tiltaler virkelig mange, at risikoen for en uventet værkstedsregning ikke er til stede, og samlet set er det også et rigtig fordelagtigt tilbud til kunden, slutter Rikke, der står parat med råd og vejledning om en service- og vedligeholdelseskontrakt på netop din bil. 

Læs videre her: Side 10