Til Menu  Velkommen hos SDKbiler

SDKbiler blev grundlagt tilbage i 1930 af Søren Densgø Kjærsgaard og har fra 1968 til 2003 været drevet af Erik Kjærsgaard. I dag er det 3. generationen, Poul Kjærsgaard, der står ved roret. Alle generationer har arbejdet ud fra samme værdisæt, der efter vor opfattelse aldrig går af mode: Tilfredse kunder, reel og ærlig behandling, kvalitet i arbejdet og værdi for pengene. 

Denne udgave af SDK avisen
 

I denne udgave af SDK-avisen vil vi gerne præsentere dig for nogle af de nyheder der er på vej i Toyota og
SDKbiler. Der sker nemlig utrolig meget på bilområdet i disse år, og Toyota er som altid med når det gælder forbedringer af miljø og styrkelse af kvalitet. Vi ønsker samtidig at fremhæve din mulighed for at testkøre den helt nye brintbil, Toyota Mirai, hvor vi afholder to arrangementer. Det ene bliver et open by night arrangement som løber af stablen ved SDKbiler i Aalborg. Vi er også at finde på Aalborg havnefront d. 10 September som led i Aalborg Bæredygtighedsfestival. Mere information om dette kan læses senere i avisen. Se ligeledes erhvervssiderne hvor du bl.a. kan se super gode tilbud på leasing af den helt nye Toyota Proace, hvor Toyota har været med til at udvikle og producere en kassevogn der i vores øjne opfylder alle krav. Et resultat vi er stolte af, og som for alvor bringer Toyota ”Back in Business” på erhvervsfronten. Bilen kommer i 3 størrelser og kan serviceleases fra kr. 1.995 kr./md.

På de næste sider kan du se et udsnit af de fleste af vores super dygtige medarbejdere, der til dagligt sørger for at du som kunde kan genkende vores værdisæt, når du besøger virksomheden. Desværre var enkelte medarbejdere ikke til stede da fotografen var forbi - men på www.sdkbiler.dk og på vores facebookside www.facebook.dk/sdkbiler har vi suppleret siderne med ekstra fotos.

Vi håber du vil læse med i vores avis...
Der er sket meget siden starten, her et foto fra 1976. 

 

Læs videre her: Side 2