Til Menu  

2016 Toyota Hilux - en ny æra for Pick-Up

 

Toyota Hilux er blandt de bedste erhvervskøretøjer på markedet, og har siden 1968 opbygget et renommé for dens hårdførhed. Med 2016 modellen der integrerer både avanceret kraft og kvalitet, skaber Hilux et nyt sofistikeret design og sætter standarden for en ny generation af alsidige erhvervskøretøjer.

 

Hilux har aldrig været I bedre form. Med udgangspunkt I bilens legendariske styrke og pålidelighed, har Toyotas ingeniører blandt andet optimeret karrosseriet, og Toyotas velkendte kvalitet er indbygget I hver eneste detalje. Resultatet er en PickUp, der fortsætter, hvor andre må give op. Den nye chassisramme med kraftigere sidesektioner og tværbjælker suppleres af ny affjedring, der giver endnu bedre køreegenskaber og komfort. Active Traction Control (A-TRC) kombineret med differentialespærre på bagakslen (4x4) sørger for, at du og din Hilux kommer sikkert frem I det mest uvejsomme terræn.
 

Klar til testkørsel hos SDKbiler


Anders Gren som har stået i spidsen for SDKbilers erhvervsafdeling i mange år, står klar til at fremvise den nye Hilux. Med hans ekspertise inden for salg og finansiering kan Anders med sikkerhed sammensætte en løsning efter netop dit behov.        

Book din test kørsel af den nye Hilux i dag. Kontakt Anders Gren på:
 Tlf: 41 71 81 54 - Email: ag@sdkbiler.dk

 

Vidste du om Hilux?                


At i 2010 prøvede det britiske TV-show Top Gear at tilintetgøre en Toyota Hilux I serien ”Killing a Toyota.” Det viste sig at være en umulig opgave, og medvært Jeremy Clarkson konkluderede:

”It’s been drowned, it’s been torched, it’s been crashed, it’s been pummeled, it’s been dropped from the air, and yet it’s still running. It’s the Toyota Hilux pickup, the most indestructible car in the world. ”

Læs og se mere her: http://www.topgear.com/car-news/toyota-hilux-car-even-clarkson-couldnt-kill

Læs videre her: Side 12