Til Menu  

Toyota C-HR en danskdesignet Coupé der genopfinder begrebet CrossoverConcept bliver til virkelighed

Toyota C-HR, som på engelsk står for Coupé High Rider (et coupé-lignende køretøj med høj frihøjde og højere siddeposition) blev først vist frem sidste år til Frankfurt Motor Show og tiltrak ekstra stor opmærksomhed. Bag bilens unikke design står danske Stephan Rasmussen. Toyota viste trokab til den konceptudgave Stephan designede, og resultatet er en bilmodel med skarpe linjer, der skiller sig positivt ud blandt de eksisterende Toyota-modeller og samtidig viser en ny vej i crossover-bilklassen.  Bilen kommer som hybrid og er opgjort til 27 km/l. 

I løbet af de kommende måneder vil Toyota Danmark afsløre mere om den revolutionerende, nye C-HR. Glæd dig til information om de innovative drivlinjer og den banebrydende teknologi, mens vi forbereder en af Toyotas mest spændende modellanceringer nogensinde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Toyota CH-R via linket: goo.gl/bRM2Tw, eller følg med på toyota.dk

CH-R hos SDKbiler

Hos SDKbiler glæder vi os meget til at kunne præsentere denne superflotte bil. Vi har manglet ”Crossover” typen i vores sortiment - og at bilen samtidig kommer i et knviskarpt design med den nyeste motorteknologi gør jo blot det hele endnu bedre. Vi forventer at have åbning på modellen omkring årsskiftet eller primo 2017.

 

Læs videre her: Side 4