Til Menu  

Lease eller købe?

Der er mange fordele forbundet med Privatleasing. F.eks er omkostningerne ved at have bil lagt i faste rammer - og risikoen ved værdien af din brugte bil tager vi os af ved SDKbiler. Du har således et fast bilbudget at gå ud fra. Serviceudgiften i hele leasingperioden er ligeledes med i den månedlige ydelse. Det vil sige at du som kunde kender din biløkonomi til nøjagtighed, og uden overraskelser de kommende 3 år, hvilket mange kunder nyder. Det er altid fordelagtigt at kende sit fremtidige kørselsbehov for leasingperioden, idet det ikke er muligt at ændre vilkårene. Leasingkontrakter fungerer sådan, at man er ”låst” på et fastsat kilometer antal, der ofte er 15.000 km pr år. Som udgangspunkt er det heller ikke muligt at købe bilen efter endt leasingperiode da den skal returneres til forhandleren. For visse kunder vil leasing derfor ikke være den bedste løsning, da man reelt set ikke ejer bilen. Hos SDKbiler mener vi derfor, at kunden bør vurdere fordele og ulemper ved leasing, samt beslutte hvilke parametre der lægges vægt på. 

Hvorfor lease hos SDKbiler? 

Privatleasing vinder meget frem i øjeblikket og SDKbiler er selvfølgelig med. Toyotas privatleasing tilbud er unikke da vi stort set er det eneste mærke der tilbyder hybridbiler i vores privatleasing lineup. Alle Toyotas hybridbiler tilbydes som privatleasing, så hvis du som kunde stadig mangler at blive overbevist om alle fordelene ved Toyota Hybrid, eller bekymrer dig om fremtidig værditab og holdbarhed, så er privatleasing måske løsningen du søger. Ved at lease bilen i stedet for at købe, er al risiko overlagt til SDKbiler - en risiko som vi hellere end gerne påtager os.

Poul Erik Bach, salgschef ved SDKbiler udtaler: ”Vi tager gerne risikoen for tilbagekøbsprisen på Hybrid bilerne. Vi er som Toyota forhandler stolte over allerede nu, at kunne tilbyde den nyeste Hybrid teknologi til vores kunder - og til særdeles attraktive priser.” Hop med på Hybrid vognen og prøv hvor fantastisk og afstressende en Hybridbil kører, f.eks ved at tegne en kortere leasingaftale - det er muligt at lease helt ned til 12 måneder. 

 

Læs videre her: Side 5