Til Menu  

Den nye Toyota Mirai

 

Toyota Mirai er verdens første masseproducerede brændselscelle sedan. Efter sin første offentlige udstilling i Europa på Geneve Motor Show i Marts 2015, markerer den i efteråret sin debut på europæisk jord. Ved New York International Auto Show 2016 modtog Toyota Mirai prisen for “World Green Car of the Year.” Foruden dens fremdrift på brint udkommer Mirai  med Toyota’s avancerede køresystem samt et premium Lexus lignende interiør. Produktionen af brintbilen har været i begrænset omfang, og I 2015 blev Toyota Mirai kun produceret i 700 enheder med en enheds stigning på 2000 i år. Toyotas målsætning er, at øge antallet af producerede brændselscelle biler årligt til 30.000 i år 2020. 

 


Mirai i Aalborg
 

Da der allerede er etableret en brintstation ved Bilka i Skalborg, bliver Aalborg et naturligt område for brintbiler som Toyota Mirai. Derfor er SDKbiler også udvalgt som et af de fremtidige servicepunkter til denne bil, hvilket betyder at en af vore mekanikere opstarter uddannelsen i efteråret. SDKbiler er særligt glade for, at have mulighed for at præsentere Toyota Mirai, således at vores kunder kan prøve fremtidens teknologi ved en test kørsel - både ved SDKbiler den. 8. September og på Aalborg Bæredygtighedsfestivals åbningsdag den 10. September.

 

Mirai Roadshow hos SDKbiler

 

 

Torsdag den. 8 September inviterer SDKbiler Aalborg til open by night lancering af den nye Toyota Mirai. Arrangementet vil bestå af en præsentation fra Toyota Danmark samt mulighed for testkørsel af den prisvindende brintbil. Begivenheden står åben for erhvervskunder fra 15-17 og private fra 18-20. Vi sørger for mad og drikke under hele arrangementet, hvor der også vil være mulighed for at se vore øvrige modeller. 

Du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til: pk@sdkbiler.dk

 

Mirai ved Aalborg bæredygtighedsfestival 

 

 

Aalborg Bæredygtighedsfestival sætter fokus på de mange bæredygtige tiltag der foregår rundt omkring i Aalborg Kommune. Formålet med begivenheden er at inspirere og skabe opmærksomhed om de mange initiativer der findes, samt inspirere til en mere bæredygtig adfærd. SDKbiler vil være repræsenteret med en stand på havnefronten lørdag den. 10 September. Her kan du se hele Toyota’s hybridprogram samt testkøre den nye Mirai.

 

Læs videre her: Side 6