Til Menu  

Ny forbedret GT86
 

Toyota er klar til at følge op på en af nutidens mest roste sportsvognes succes og står i 2017 klar med en ny, forbedret udgave som byder på både designmæssige såvel som tekniske ændringer. Den nye GT86 byder på en nydesignet aggressiv profil som er mere kompakt og aerodynamisk. Fortil byder den nye GT86 på en nydesignet kofanger, større luftindtag samt nye LED-forlygter, blinklys og nydesignede tågeforlygter. Bagtil prydes sportsvognen med nye LED-baglygter og en nydesignet bagkofanger. Indvendigt får GT86 også et kraftigt løft med materialer i højere kvalitet som blandt andet læder-alcantara sportssæder med sølvfarvede syninger, blødere materialer ved dørene og et nyt sportsrat med betjeningsknapper til bilens lydanlæg samt GT86-logoet i midten.

De i forvejen nærmest legendariske køreegenskaber i GT86 er blevet yderligere forbedret med flere hestekræfter og en ny opsætning af hjulophænget samt ændret opsætning af støddæmpere og fjedre, der gør bilen endnu lettere at kontrollere og mere adræt end nogensinde før. Dermed er der lagt op til ægte køreglæde på et helt nyt niveau.

Den nye Toyota GT86 introduceres i Danmark sidst på året, hvor den forventes at ligge i samme prisleje som den forrige model. 

 

Det er ikke kun hos SDKbiler at vi er fornøjet over GT86’erens design og køreegenskaber. Toyota GT86 blev i 2012 kåret som “Car of the Year” af Top Gear’s Jeremy Clarkson som udtalte:

“Det er hysterisk. Den er så meget mere kraftfuld, end man skulle tro. Dens gearskifte er fremragende- sæderne er gode. £25.000 - det er ekstremt god værdi for pengene.”

I Danmark kommer der jo desværre registreringsafgift oven i prisen - så bilen kommer til at koste fra kr. 489.000 - men efter danske forhold, mener vi hos SDKbiler at der fortsat er utrolig meget køreglæde til denne pris. 

Se Jeremy køre GT86 her.. https://www.youtube.com/watch?v=4GZ9eJDJEtM

Læs videre her: Side 7