Til Menu  

Skab din personlige Aygo


Hvorfor aygo? 
 

Toyota Aygo er en super smart bil til fornuftige penge. Aygo kommer med massere af udstyr og et af klassens laveste brændstofforbrug. Den fine bil kan med ganske få ændringer gøres helt personlig. Aygo’ens udvendige og indvendige detaljer kan ændres i farve og således tilpasses netop til din smag. Hvis du f.eks vælger at lakere detaljerne i bilens originale farve får du en stilfuld og diskret bil. 


Lad dig inspirere 
 

Ovenover ses vores smarte demobil Aygo x-sky, hvor der er givet fuld gas på farverne med delene lakeret i Orange. Interiøret er også gennemført med orange detaljer. Den nuværende kampagnemodel hedder Toyota Aygo x-pression, og her har Toyota’s designere leget lidt med røde og sorte detaljer på en hvid bil. Super fedt resultat til kampagnepris på kr. 109.995,-


SDKbiler om Aygo
 

Salgskonsulent Jesper Kammer udtaler:
”Jeg elsker selv at style min private bil, og har i en årerække kørt i Toyota Aygo. Bilen er som skabt til at lave fede detaljer på. Min egen Aygo har jeg designet med indfarvede detaljer suppleret med Chrom. Når du har haft din bil i et par år, og trænger til at der skal ske noget nyt, kan du blot ændre detaljerne og for f.eks 5000,- kr skabe dig en helt ny bil med et andet udtryk. 
 

 

Læs videre her: Side 8