Til Menu  

Kend dine værkstedsudgifter - vi hjælper også gerne hvis uheldet allerede er sket

 

De fleste bilejere har prøvet det. Pludselig siger bilens motor en ukendt lyd, og udsigten til en uventet og træls værkstedsregning lurer i horisonten. Heldigvis er løsningen nærliggende. SDKbiler tilbyder nemlig service- og vedligeholdelseskontrakter på nye såvel som brugte Toyota-biler. På den måde har du fuld kontrol over bilbudgettet, og har altid en driftssikker bil. Kontrakterne dækker alle sliddele og mekaniske dele, med andre ord alt det der holder bilen kørende. Samtidig er bilens airconditionanlæg også omfattet af aftalen. Hver aftale er skruet sammen individuelt med udgangspunkt i bilens alder, stand, kilometerstand og forventning til antal kørte kilometer. Biler op til 10 år kan tegne en service- og vedligeholdelseskontrakt.

"Vi tilbyder individuelle service og vedligeholdelseskontrakter, det handler om at have sikkerhed for ens udgifter, og aldrig blive overrumplet af en større værkstedsregning.” forklarer Rikke Kjærsgaard Knudsen, der adminstrerer service- og vedligeholdelseskontrakterne hos SDKbiler. 

 

Ro i maven

Vi tegner også kontrakter på din bil, hvis du senere kommer i tanke om, at det ville være en fornuftig ide og ønsker øget sikkerhed. Så er det desuden muligt at få en netop udført reparation med ind i en ny aftale og således få regningen delt over de næste 3-5 år. Hos SDKbiler mener vi, at det er en god hjælp hvis man står med en større uventet regning.

 

Fordel for SDKbiler

Vi har i øjeblikket ca. 400 biler der kører rundt med en servicekontrakt fra SDKbiler, og konceptet løber økonomisk kun lige rundt for os. For os handler det om tilfredse og loyale kunder i butikken, således at de betragter SDKbiler som en naturlig samarbejdspartner ved køb af næste bil, eller fortsat ønsker at benytte vores værksted når garantien eller servicekontrakten udløber.

 

Fordel for dig som kunde

Du betaler et fast månedligt beløb, og kender fuldt ud dine udgifter til bilen i den periode kontrakten løber og bliver dermed ikke overrasket over en kostbar reparation.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for en serviceaftale, og få et konkret tilbud. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

 

Læs videre her: Side 9