Til Menu  

Toyota hybrid giver grøn profil og økonomiske fordele

 

Vi lægger hos SDKbiler stor vægt på miljøpolitikken. SDKbiler ønsker via vores miljøledelse at være på forkant med udviklingen på miljøområdet. Vi ønsker at medvirke til at forebygge forurening, og naturligvis opfylde samtlige lovkrav på miljøområdet. I 2006 blev vi certificeret efter ISO 14001 miljøstandard, hvor vi til daglig har pligt til at implementere arbejdsmæssige rutiner som tilgodeser miljøet. For at sikre kvaliteten har vi en årlig certificering for at sikre vi lever op til standarderne.

 

SDKbiler om Hybrid

Hybrid er i dag en væsentlig del af vores salg. Til private er ca. 50% af vores Yaris salg Hybrid og over to tredjedele af salget af Auris er i dag Hybrid. Der er ingen tvivl om, at Hybrid teknologien for alvor er slået igennem. 

 

 

Salgskonsulent Jan Olesen udtaler: ”Da jeg startede som Toyota sælger for 1½ år siden, må jeg indrømme, at jeg var noget skeptisk overfor Toyota’s Hybrid program. Jeg kunne ikke helt se fidusen i det. Men jeg blev hurtigt udstyret med en Hybrid firmabil så jeg kunne opleve bilen i praksis. Det har virkelig ændret mit syn. Hybrid er den mest afslappende og rolige måde at transportere sig på, og så gør det jo heller ikke noget at den kører langt på literen og er grøn for miljøet.” 

 

Hvorfor Toyota Hybrid?
 

  • Du skal aldrig selv oplade bilen, det sørger den selv for. Batteriet oplades automatisk ved hjælp af den producerede energi fra bremsning og under kørsel.
     

  • Da Toyota Hybrid har automatgear, der konstant varierer udvekslingen efter hastighed og belastning, er du sikker på en behagelig, smidig og effektiv køreoplevelse.
     

  • Toyota giver 5 års/100.000 km garanti på bilens hybrid-komponenter. Og med det årlige Hybrid Helbredstjek er du dækket mod fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år.

 

Få en grønnere erhvervsprofil med Toyota Hybrid
 

Med en hybridbil kan din virksomhed understøttes af en grønnere profil samtidig med at i opnår økonomiske fordele ved lavere brændstofforbrug. Det afspejler en bevidst og seriøs drift, og med Toyotas stærke hybridmodeller og 9 mio. kørende hybridbiler, er den gennemtestede teknologi et velovervejet alternativ til din næste firmabil.
 

 

Læs videre her: Side 10