Ny Toyota Yaris 2020 bliver et helt ny vidunder 

Yaris har i lang tid været hele Danmarks hybridbil, med den nye generation vil helt klart beholde sin plads i toppen. 

Den nye Toyota Yaris 2020 bliver ikke til at genkende. Den er blevet komplet re-designet og er nu klar til fremtiden. I korte træk kommer den nye Yaris med en ny motor, en ny platform.. Disse ting gør at den nye Yaris nu kan kører op til 27 km/l, samtidig med at køreegenskaberne er markant forbedrede. 

Den nye Yaris kommer til Danmark i løbet af efteråret, vi vil løbende holde denne side opdateret med de nyeste informationer.  

Helt ny generation af Yaris

Yaris 2020 er fuldstændigt re-designet, med fokus på forbedrede køreegenskaber og komfort, og den kommer til Danmark efter sommerferien 2020, læs mere her

Vi vil løbende holde denne side opdateret.

Se billeder af Toyota Yaris 2020 i mediegalleriet.

Den nye Yaris får kabinebelysning og 10-tommer head-up display!

Designet fået en helt ny betydning i Yaris. Farver, belysning, figurer, mønstre og betjeningen har været omdrejningspunkt for designet af den nye Yaris.

Yaris vil præsentere information for føreren på en helt ny måde, blandt andet ved at vise informationen gennem følgende: 

  1. Den nye centrale Toyota Touch-skærm
  2. En TFT-multi-informationsdisplay i instrumentrummet.
  3. En ny 10-tommer farve head-up display i forruden inden for førerens synsfelt. Displayet projicere vigtig kørselsdata såsom navigation meddelelser, hastighedsgrænser og advarsler til føreren.

Den nye Yaris kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi blandt andet: trådløs oplader til smartphone, opvarmet rat, speciel kabinebelysning, og meget mere.

Ny platform og op til 27,0 km/l

Den nye Yaris vil udover 1.5-liters hybridmotoren også kunne fås med en nyudviklet tre-cylindre 1.5-liters benzinmotor, uden hybrid, samt en tre-cylindre 1.0-liters benzinmotor.

Den nye Toyota Yaris bliver bygget på den nye GA-B Platform, og følger TNGA-filosofien (Toyota New Global Architecture), som de sidste par år har skabt en ændring i kørsel, håndtering og styling af mange af de nye Toyota modeller. Udover det, er selve motoren i den nye Yaris helt ny. Det er nu en trecylindret 1.5-liters hybridmotor med 116 HK, der arbejder sammen med en helt ny automatgearkasse med to indbyggede elmotorer og en smart udveksling, der sidder i den nye Yaris, og derfor kan man forvente en brændstoføkonomi på hele 27,0 km/l! Til sammenligning kører traditionelle biler i samme klasse omkring 18 km/l efter WLTP. 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK