Få styr på dine bremser 

 

Den vigtigste sikkerhed for dig og dine medtrafikanter er dine bremser. Nedslidte bremseklodser, utætte cylindere eller ujævnheder på bremseskiverne kan være årsager til at dine bremser ikke fungerer optimalt. Manglende bremseeffekt kan medføre en forstørret bremselængde som sætter både dig og dine medtrafikanter i øget fare. Dette er naturligvis gældende for både for- og bagbremser. Derudover er det yderst vigtigt, at dine bremse kalibrere er velfungerende eftersom de medvirker til at sænke farten, ved at klemme om bremseskiven, hvilket resulterer i friktion og kraftig modstand, således farten aftages og bilen til sidst standser.

Vores dygtige teknikkere ved SDKbiler tilbyder derfor en professionel bremsetest således, at du kan køre med ro i sindet, velvidende om at dine bremser fungerer som de skal. Kom forbi SDKbiler hvis du ønsker et professionelt tjek af din bils bremser. Samtidigt har du mulighed for at få udført et gratis sporingstjek, som desuden undersøger bilens dæk samt batteri.

Ved ankomst til bremsetest ved SDKbiler Aalborg, bedes du køre frem og parkere i en af de to optegnede båser under halvtaget i værkstedsgården.