Toyota Professional varebiler til ethvert behov! 

SDKbiler har gennem to årtier udstyret de danske håndværkere og servicebranchen med solide kvalitetsbiler.

Vi ved, at det er vigtigt, at du får den rigtige bil til netop dit behov. For at sikre dette, er du velkommen til at ringe til vores erhvervsafdeling, som vil være behjælpelig med svar på spørgsmål angående valg af bil, priser, leasing, servicekontrakt m.m.

Vi er eksperter i leasingaftaler, opbygninger og serviceaftaler.

Klik og se vores udvalg af erhvervsbiler her 

Toyota Hybrid som Firmabil

Ændre din virksomheds profil udadtil og omstil dig til fremtiden med en hybridbil fra Toyota. Udvalget er stort, CO2-udledningen, beskatningsgrundlaget og brændstofforbruget er lavt! Toyota har udviklet hybridbiler siden 1997 og har derfor mange års erfaring og teknisk know-how, som sikrer dig høj kvalitet og endnu mere pålidelighed i din firmabil.  

 

Toyota Hybrid som taxa

Der er mange fordele ved at bruge Toyota Hybridbiler til taxikørsel. Som chauffør er du med til at bidrage til en renere luft i byerne uden sundhedsskadelige partikler og med til at mindske udskillelsen af CO2 i atmosfæren. Og så er det fordelagtigt for dig som vognmand grundet den forbedrede brændstoføkonomi.

 

Slip for en masse bøvl, med en Toyota Serviceaftale

Undgå dyre værkstedsregninger og uoverskuelige fakturaer. Med en Toyota Serviceaftale betaler du månedligt for en serviceaftale, som dækker dine behov og ønsker, så du kan undgå at fumle med værksteds fakturaer efter hvert serviceeftersyn. Beløbet dækker alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid.

Med Toyota serviceaftale får du økonomisk overblik og en ekstra sikkerhed mod uforudsete udgifter. Og fordi du passer godt på din Toyota, kan du samtidig se frem til en højere brugtbilspris den dag, du skiller dig af med den.

Du kan tegne en serviceaftale indtil bilen er maks. 6 år gammel. Det anbefales dog ikke, da løbetiden for en serviceaftale gælder indtil bilen er 6 år. Det anbefales derfor at få tegnet en serviceaftale så tidligt som muligt, og senest når bilen er 5 år.