Erhvervsleasing

Leasing er den perfekte løsning for en bred vifte af erhvervskunder – lige fra håndværkeren med en enkelt kassevogn til firmaet med behov for flere biler - både varevogne og personbiler.

Leasing styrker likviditeten og gør det lettere at budgettere, da den månedlige ydelse er fast gennem hele leasingperioden. Ved leasing er det Toyota Finans, der ejer bilen og stiller den til rådighed for en aftalt periode, som typisk ligger mellem 36 og 60 måneder.

Der skelnes mellem 2 former for leasing, operationel leasing og finansiel leasing. Nedenfor har du mulighed for at læse mere om de to leasing-former.

Operationel leasing

Den mest almindelige og sikreste form for leasing er operationel leasing. Ved operationel leasing undgår du at skulle binde kapital i din bil, som du ellers ville gøre, hvis bilen blev købt på traditionel vis.

Den månedlige leasingafgift dækker oven i købet mere end brugsretten til bilen. Når leasingaftalen udløber, afleverer du bare bilen tilbage til SDKbiler. Restværdien er nemlig garanteret af Toyota Finans. Du og din virksomhed slipper derfor for bekymringer om afskrivning og værdiforringelse samt en masse besvær og andre kvaler.

En leasingaftale hos SDKbiler inkluderer desuden fuld servicekontrakt på bilen, som frit kan sammensættes med andre ydelser efter dine ønsker og behov.

SDKbiler tilbyder udover bl.a. servicekontrakt: Sommerdæk og/eller vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente/bringe ordning, forsikring, puljeordning, vejhjælp m.v.

Finansiel leasing

Et alternativ til operationel leasing er finansiel leasing. Ved finansiel leasing af bilen skal du selv garantere for restværdien på bilen. Du har derfor ansvaret for, at bilen kan afsættes for det i leasingaftalen fastsatte beløb ved udløb af leasingperioden. Du anviser derfor en køber til bilen.

Du undgår stadig et stort likviditetstræk, som kommer, når bilerne er anskaffet med kontant betaling. Når en finansiel leasingaftale udløber, kan du og din virksomhed som hovedregel vælge at forlænge den til en nedsat ydelse. Du kan også vælge at lave en ny aftale på en ny vogn eller anvise en køber til bilen.

En finansiel leasing aftale løber typisk fra 12-60 måneder. Ligesom i operationel leasing har du alle leasingaftalens fordele.
SDKbiler tilbyder udover servicekontrakt bl.a. erstatningsbil ved service, hente/bringe ordning, forsikring, puljeordning, vejhjælp m.v. 

Hør mere hos SDKbiler

Kom ind til SDKbiler og lad os sammen finde den leasingform, der passer bedst til dig og din virksomhed.

SDKbiler har gennem to årtier udstyret de danske håndværkere og servicebranchen med solide kvalitetsbiler.

Vi ved, at det er vigtigt, at du får den rigtige bil til netop dit behov. For at sikre dette, er du velkommen til at ringe til vores erhvervsafdeling, som vil være behjælpelig med svar på spørgsmål angående valg af bil, priser, leasing, servicekontrakt osv.