Toyota Hybrid som Taxa

Toyota bygger bro mellem taxibranchen og et politisk ønske om grønnere biler i byerne med hybrid-strategi til taxierne

Vær behjælpelig med renere luft i byerne, samtidig med at du giver forbedrede økonomiske vilkår for vognmændene. Toyota kombinerer en benzinmotor med en arbejdsom elmotor i deres fantastiske Hybridbiler. Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte elmotoren eller benzinmotoren, eller hvornår den skal kombinere begge for at drive bilen fremad. En almindelig hybridbil skal ikke lades op og koster derfor ikke værdifuld tid for vognmændene, fordi batteriet selv lader op under kørslen. Læs mere på Toyota.dk.

  • En Toyota Hybrid har altid automatgear og højt udstyrsniveau
  • Ingen adfærdsændringer for dine chauffører, da bilen selv oplader batteriet
  • Lavt CO2-udslip og langt på literen
  • Høj driftsikkerhed – i flere undersøgelser viser Toyota hybridbilerne sig som de biler med færrest fejl af alle

Toyota modeller til Taxikørsel

Fordele ved at vælge Toyota Taxa

 

NY TAXI HVERT 2. ÅR MED 0 KR. I UDBETALING

Som taxivognmand garanteres du en restværdi på dine taxier, så du undgår at bekymre dig om brugtvognspris og serviceregninger.

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, fordi bilen blot skal leveres tilbage til TFS efter 2 år og 200.000 km. Som vognmand kan du derfor fokusere på driften af din forretning uden også at skulle bekymre dig om bil-økonomien.

GARANTI PÅ DRIVLINJE OP TIL 4 ÅR / 500.000 KM. 

Toyota Hybrid Drivlinjegaranti giver en ekstra tryghed mod uforudsete udgifter til reparationer af drivlinjekomponenter og dækker Toyota-taxier i op til 4 år eller 500.000 km.  

Den eneste forudsætning for at få Toyota Hybrid Drivlinjegaranti er, at taxien vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet.

TÆNK IKKE PÅ MILJØZONER

Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler, og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen, som i fremtiden skal være grønnere. Det er derfor oplagt for taxichaufførerne at køre i hybridbiler, der som bekendt er bedre for miljøet og samtidigt, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.