Hybridbiler fra Toyota - for miljøet, komfortens og økonomiens skyld!

En hybridbil er et miljørigtigt valg, fordi den udleder mindre CO2 og NOx end normale benzinbiler. Hybridbilen er også et valg om maksimal køreglæde og at nyde komforten ved automatgear og lydløs el-kørsel. Den er en økonomisk bil, der koster mindre i både brændstof, drift og vedligeholdelse.

Hos Toyota finder du det største udvalg af hybridbiler med Toyotas verdenskendte og markedsførende hybridteknologi.

VI VÆLGER ALTID 
AT VÆRE LEDNINGSFRI
 


Vores hybridbiler er altid ledningsfri, så du kan køre præcis, som du plejer, uden at bekymre dig om opladning og ladestander.

VI VÆLGER 
INGEN LADESTOP
 


Toyota Hybrid skal aldrig lades op. Vores hybridbiler oplader automatisk under kørsel og skal blot tankes præcis som enhver anden bil.

VI VÆLGER 
EN BEDRE FREMTID
 

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, hvilket giver et lavere CO2-udslip.

VI VÆLGER 
10 ÅRS TRYGHED
 


Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybrid-komponenter.

VI VÆLGER OP TIL 50% EL

En Toyota hybridbil kører helt op til 50 % af tiden på el. Bilen skifter selv fra el til benzin og omvendt, så du altid får den mest miljørigtige og økonomiske køretur.

VI VÆLGER EL- OG BENZINMOTOR 
I EN LØSNING
 


Du får en el- og benzinmotor i ét med en Toyota Hybrid. En Toyota hybridbil vælger automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.

VI VÆLGER DET STØRSTE 
HYBRID-UDVALG 
 


Med syv forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

VI VÆLGER 
MERE KØREGLÆDE
 

Vores hybridbiler kommer altid med automatgear. Du kan derfor nemmere slappe af og nyde køreturen, da du slipper for at skifte gear. Det gælder også, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen.