Privatleasing

Lease din bil i dag - det er nemt, billigt og bekymringsfrit!


Service indgår altid i din leasingaftale. Den indgår som en fast månedlig ydelse, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Virker dette tiltalende for dig? Så bør du måske lease din næste bil. Se priser, fordele ved Toyota Privatleasing, udbud af modeller og kom hurtigt i gang her på siden.

Lav engangsydelse for at komme ud og køre ny bil

 

Service og vedligehold af bilen er inkluderet i leasingperioden

 

Du kender ret præcist din biløkonomi

 


Privatlease din næste bil

Mange bilejere overvejer i højere grad end tidligere at privatlease deres næste bil - og med god grund.

Hvis du gerne vil skifte bil ofte eller gerne vil afprøve fx nye drivmidler som en hybrid eller plug-in hybrid fra Toyota , kan privatleasing være en fordel. Der er ingen usikkerhed med værditab, lovændringer med afgiftsnedsættelse eller andre parametre som er meget væsentlige med køb af bil, da du som leasingtager ikke ejer bilen.

Privatleasing er principielt  langtidsleje af en bil. I stedet for at du enten bruger din opsparing eller vælger at låne pengene, lader du et finansieringsselskab købe bilen, og leje den til dig for en månedlig ydelse hvor service er inkluderet i prisen. Du starter ud med et lavt engangsbeløb for at komme igang med aftalen og derefter et fast månedligt beløb.  Du bestemmer også ved indgåelse af aftalen dit kilometerbehov for hele leasingperioden. Som udgangspunkt er det som oftest 15.000 km om året, men det kan ændres op til 30.000 km pr år alt efter dit behov.

 En leasingaftale giver dig med andre ord en større tryghed og bedre overblik over dine udgifter til bilen, og når leasingaftalen udløber, afleverer du bare bilen tilbage til SDK Biler. 

En leasingaftale hos SDKbiler inkluderer desuden fuld servicekontrakt på bilen i leasingperioden, samt vejhjælp i hele Danmark og Europa. 

Du kan med en privatleasingaftale med SDKbiler også  tilvælge skifte og opbevaring af sommerdæk og/eller vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente/bringe ordning, forsikringstilbud m.m. Der kan endvidere tilføjes ekstraudstyr til leasingaftalen så aftalen passer til netop dit behov.

Kom ind til SDKbiler og lad os sammen lave et privatleasing løsning der matcher dine behov.

Følgende biler kan leases hos SDKbiler:

Toyota Aygo 

Toyota Yaris

Toyota Corolla Hatchback

Toyota Corolla Touring Sports

Toyota C-HR

Toyota RAV4

Toyota Prius +

Toyota Camry

 

Klik her og book et møde

Privatleasing FAQ

Er der en fast månedlig ydelse i hele perioden?

Når du leaser din bil gennem Toyota Financial Services, består betalingen af en førstegangsbetaling kaldet ekstraordinær leasingydelse, samt en fast månedlig ydelse i perioden, du leaser din bil.
Den første faktura du modtager fra Toyota Financial Service er ved levering af bilen. Derefter bliver du kun opkrævet den månedlige ydelse i leasingkontraktens løbetid.

Hvad dækker den månedlige ydelse?

Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i den faste månedlige leasingydelse.

Hvad dækker den månedlige ydelse ikke?

De eneste udgifter du har, ud over den månedlige leasingydelse, er forsikring, grøn ejerafgift, brændstof og ekstra dæk. I samarbejde med Codan forsikring tilbyder Toyota Financial Services en række attraktive 

Er al service og reparation inkluderet?

Al service og garanti er inkluderet i leasingperioden. Den månedlige ydelse dækker ikke eventuelle skader på bilen, der ikke omfatter almindeligt slid og ælde.

Hvem må køre bilen?

Leasingtageren samt leasingtagerens familie og omgangskreds må køre i bilen. Leasingtageren har dog i alle tilfælde det fulde ansvar for bilen, herunder om der er forsikringsdækning for tredjemands brug af bilen.

Hvor mange kilometer om året må jeg køre?

Vores nuværende kilometersatser afhænger af hvilken model du vælger. Som hovedregel må du køre 15.000 km om året. Der er dog visse afvigelser, og det er altid muligt at tilpasse kontrakten efter dine behov. Hvis der køres mere eller mindre end det aftalte kilometerforbrug, afregnes under- eller overkørte kilometer efter en fast takst, der er modelafhængig.

Leasingtageren samt leasingtagerens familie og omgangskreds må køre i bilen. Leasingtageren har dog i alle tilfælde det fulde ansvar for bilen, herunder om der er forsikringsdækning for tredjemands brug af bilen.

Må jeg anvende bilen uden for landets grænser?

Ja, du må gerne køre i din leasingbil uden for landets grænser, dog ikke permanent. Det vil altså sige, at du gerne må køre på ferie i udlandet med din leasingbil.

Kan aftalen opsiges før udløb?

Ja, aftalen kan altid opsiges efter 11 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned mod betaling af den aftalte leasingydelse i opsigelsesperioden.

Al service og garanti er inkluderet i leasingperioden. Den månedlige ydelse dækker ikke eventuelle skader på bilen, der ikke omfatter almindeligt slid.

Hvad sker der, når aftalen slutter?

Du bliver kontaktet af Toyota Financial Services lidt tiden inden udløb, at du skal kontakte FDM for gennemgang af bilen inden aflevering. Når du afleverer bilen hos FDM, gennemgås den af FDM efter en standardiseret metode, og du har selv mulighed for at være med til gennemgangen. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret.

Derefter kører du op til SDKbiler og afleverer din leasingbil, og der har du mulighed for at køre afsted i din nye leasingbil såfremt der er lavet en aftale om ny leasingbil.

Har du andre spørgsmål til privatleasing så kontakt vores salgskonsulenter her eller skriv til os på Facebook