Toyota Privatleasing hos SDKbiler

Lease din bil i dag - det er nemt, billigt og bekymringsfrit!

Service indgår altid i din leasingaftale. Den indgår som en fast månedlig ydelse, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Virker dette tiltalende for dig? Så bør du måske lease din næste bil. Se priser, fordele ved Toyota Privatleasing, udbud af modeller og kom hurtigt i gang her på siden.

Lav engangsydelse for at komme ud at køre ny bil

 

Service og vedligehold af bilen er inkluderet i leasingperioden

 

Du kender ret præcist din biløkonomi

 

Privatlease din næste bil

Mange bilejere overvejer i højere grad end tidligere at privatlease deres næste bil - og med god grund.

Hvis du gerne vil skifte bil ofte eller gerne vil afprøve fx nye drivmidler som en hybrid eller plug-in hybrid fra Toyota, kan privatleasing være en fordel. Der er ingen usikkerhed med værditab, lovændringer med afgiftsnedsættelse eller andre parametre, som der er ved køb af bil, da du som leasingtager ikke ejer bilen.

Privatleasing er principielt langtidsleje af en bil. I stedet for, at du enten bruger din opsparing eller vælger at låne pengene, lader du et finansieringsselskab købe bilen, og leje den til dig for en månedlig ydelse, hvor service er inkluderet i prisen. Du starter ud med et lavt engangsbeløb for at komme igang med aftalen og derefter et fast månedligt beløb. Du bestemmer også ved indgåelse af aftalen dit kilometerbehov for hele leasingperioden. Som udgangspunkt er det som oftest 15.000 km om året, men det kan ændres op til 30.000 km pr år alt efter dit behov.

En leasingaftale giver dig med andre ord en større tryghed og bedre overblik over dine udgifter til bilen, og når leasingaftalen udløber, afleverer du bare bilen tilbage til SDKbiler. 

En leasingaftale hos SDKbiler inkluderer desuden fuld servicekontrakt på bilen i leasingperioden samt vejhjælp i hele Danmark og Europa. 

Du kan med en privatleasingaftale hos SDKbiler også tilvælge skifte og opbevaring af sommerdæk og/eller vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente/bringe ordning, forsikringstilbud m.m. Der kan endvidere tilføjes ekstraudstyr til leasingaftalen, så aftalen passer til netop dit behov.

Kom ind til SDKbiler og lad os sammen lave en privatleasing-løsning, der matcher dine behov.

Klik her og book et møde

Privatleasing FAQ

Er der en fast månedlig ydelse i hele perioden?

Når du leaser din bil gennem Toyota Financial Services, består betalingen af en førstegangsbetaling kaldet ekstraordinær leasingydelse samt en fast månedlig ydelse i perioden, du leaser din bil.
Den første faktura, du modtager fra Toyota Financial Service, er ved levering af bilen. Derefter bliver du kun opkrævet den månedlige ydelse i leasingkontraktens løbetid.

Hvad dækker den månedlige ydelse?

Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i den faste månedlige leasingydelse.

Hvad dækker den månedlige ydelse ikke?

De eneste udgifter, du har, ud over den månedlige leasingydelse, er forsikring, grøn ejerafgift, brændstof og ekstra dæk. I samarbejde med Codan forsikring tilbyder Toyota Financial Services en række attraktive 

Er al service og reparation inkluderet?

Al service og garanti er inkluderet i leasingperioden. Den månedlige ydelse dækker ikke eventuelle skader på bilen, der ikke omfatter almindeligt slid og ælde.

Hvem må køre bilen?

Leasingtageren samt leasingtagerens familie og omgangskreds må køre i bilen. Leasingtageren har dog i alle tilfælde det fulde ansvar for bilen, herunder om der er forsikringsdækning for tredjemands brug af bilen.

Hvor mange kilometer om året må jeg køre?

Vores nuværende kilometersatser afhænger af, hvilken model du vælger. Som hovedregel må du køre 15.000 km om året. Der er dog visse afvigelser, og det er altid muligt at tilpasse kontrakten efter dine behov. Hvis der køres mere eller mindre end det aftalte kilometerforbrug, afregnes under- eller overkørte kilometer efter en fast takst, der er modelafhængig.

Må jeg anvende bilen uden for landets grænser?

Ja, du må gerne køre i din leasingbil uden for landets grænser, dog ikke permanent. Det vil altså sige, at du gerne må køre på ferie i udlandet med din leasingbil.

Kan aftalen opsiges før udløb?

Ja, aftalen kan altid opsiges efter 11 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned mod betaling af den aftalte leasingydelse i opsigelsesperioden.

Al service og garanti er inkluderet i leasingperioden. Den månedlige ydelse dækker ikke eventuelle skader på bilen, der ikke omfatter almindeligt slid.

Hvad sker der, når aftalen slutter?

Du bliver kontaktet af Toyota Financial Services lidt tid inden udløb med besked om, at du skal kontakte FDM for gennemgang af bilen inden aflevering. Når du afleverer bilen hos FDM, gennemgås den af FDM efter en standardiseret metode, og du har selv mulighed for at være med til gennemgangen. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret.

Derefter kører du op til SDKbiler og afleverer din leasingbil, og her har du mulighed for at køre afsted i din nye leasingbil, såfremt der er lavet en aftale om ny leasingbil.

Har du andre spørgsmål til privatleasing, så kontakt vores salgskonsulenter her eller skriv til os på Facebook