Glæden ved god kvalitet

SDKbiler blev grundlagt tilbage i 1930 af Søren Dengsø Kjærsgaard og har fra 1968 til 2003 været drevet af Erik Kjærsgaard.

I dag er det 3. generationen, Poul Kjærsgaard, der står ved roret. Alle generationer har arbejdet ud fra samme værdisæt, der efter vores opfattelse aldrig går af mode: Tilfredse kunder, reel og ærlig behandling, kvalitet i arbejdet og værdi for pengene. 

I 2005 overtog SDKbiler Toyota i Nørresundby, så vi i dag er stærkt repræsenteret syd og nord for Limfjorden, hvis man vil handle eller kigge på nye og brugte Toyota biler eller benytte vores gode værksted.


Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores butikker.

Fire gode grunde til at handle hos SDKbiler

😊
Tilfredse kunder 

Kundetilfredshed er byggestenen til vores to forretninger, og vores indsats og primære fokus vil derfor altid være tilfredse kunder. Kunden kommer altid i første række. 

🤝 
Ærlig behandling

Hos SDKbiler bryder vi os ikke om bondefangeri og uigennemskuelige tilbud og skjulte agendaer. Vi vil levere en ærlig behandling, som vi selv kan stå 100% inde for. 

👨🏻‍🔧
Kvalitet i arbejdet

Kvaliteten skal prioriteres uanset om det gælder rådgivning eller service. Vi har i 50 år forsøgt at balancere effektivitet og kvalitet for at levere den bedste service til vores kunder. 

💰
Værdi for pengene

Der indgår et væld af overvejelser, når man skal investere i ny eller brugt bil. Hos SDKbiler forstår vi vigtigheden i at få værdi for pengene og bestræber os derfor efter at levere netop det.