Gå til: Oprettelse | Funktioner

MyT Connected Services

MyT Connected Services dækker over en række forskellige tjenester med en masse brugbare funktioner til dig som Toyota-ejer. Det gælder både, når du er i bilen, men også når du er på afstand af bilen før eller efter kørsel. Du kan bl.a. gøre brug af "Find min bil", hybridkørsels-guide, kørselshistorik og deling af placering.

Med MyT appen sikrer du dig derfor det skarpe overblik over din Toyota både når det kommer til kørsel, navigation, advarselslamper og værkstedsbesøg eller serviceeftersyn.

Nedenunder finder du en række videoer, der guider dig til opsætningen og brug af appen. Du kan altså se, hvad appen kan, og hvordan du får den sat op med din Toyota.

Oprettelse

I de nedenstående tre videoer kan du se, hvordan du opretter en MyT konto, og hvordan du får startet din konto op i appen.

Opret MyT konto

Her kan du se, hvordan du opretter en konto på Toyotas hjemmeside.                                                                                         

Opret din Toyota i appen

Download MyT appen på din telefon og se her, hvordan du opretter din bil i appen.                                                                                        

Tilslut connected services

Her er en guide til tilslutning af connected services. Tilslutningen er nødvendig for at kunne bruge en række af appens funktioner.

Funktioner

Som nævnt indeholder MyT connected services en række forskellige funktioner, og hvis du er mere nysgerrig på at se, hvad de indebærer, kan du lære mere her. Toyota har nemlig lavet en playliste af videoer, hvor hver enkelt funktion forklares. Du kan se videoerne via disse links til YouTube: