Toyota Plug-in Hybrid

Kør længere på ren el, og oplev alle fordele ved at have både benzin og el

Toyota har et spændende udvalg af Plug-in Hybridbiler, og med udviklingen fortsætter der med at komme nye modeller til. Toyota har været nogle af de første med hybridteknologien, og siden 2016 har de haft Plug-in Hybridteknologi i deres populære Prius Plug-in Hybrid. Med den nye teknologi skifter du umærkeligt mellem benzin og el, og med et større batteri har du længere kørsel på ren el, og kan køre på el ved højere hastigheder. 

Toyota Plug-in Hybrid modeller (PHEV)

En Plug-in Hybrid bil (PHEV) er drevet af både en forbrændingsmotor, og en elmotor med genopladelige batterier.
Batteriet genoplades ved kørsel, og kan oplades ved en ladestation i hjemmet, eller ved en offentlig ladestander. En Plug-in hybrid har en større rækkevidde på ren, el, og en større hastighed på ren el i forhold til almindelige Hybrid biler.

*afhænger af kørselsadfærd og bilmodel. Plug-in Hybridbilerne bruger mindre benzin, og udleder færre partikler i atmosfæren, og dermed også mindre CO2.

6 gode grunde til at vælge Toyota Plug-in Hybrid

 

OP TIL 100% KØRSEL PÅ EL

Da batteriet i en Plug-in Hybrid er en del kraftigere end ved normal hybrid, er det muligt at køre langt længere på ren el. 

LANGT PÅ LITEREN

Med en hastighed på op til 130 km/t på ren el er det de færreste steder i Danmark, at du ikke kan køre på el. 

STØJSVAG KØRSEL

Da en Toyota Plug-in Hybrid kører længere på ren el, er det også en hel anden lydoplevelse at sidde i en Plug-In Hybrid. Bilen er nemlig utrolig støjsvag under kørslen.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet, det er garanteret op til 10 år,  hvis du  får tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek

LAV GRØN EJERAFGIFT

Vælger du Toyota Plug-in Hybrid får du grundet lav CO2 en lav grøn ejerafgift! 

KLAR TIL FREMTIDEN

Toyota Plug-in Hybrid er den perfekte bil til fremtiden, da verden bliver mere og mere klimabevidst, og elektrificeret.

Ladeløsninger

For at få mest muligt ud af Plug-in Hybrid teknologien skal bilen oplades med en ladestander i hjemmet, på tankstationer/ladestationer, eller i nødstilfælde gennem en stikkontakt.* Dette er for at sikre at bilen kører mest effektivt på strøm fremfor benzin.
Toyota har lavet et særligt partnerskab med NORLYS, der virkelig sætter vores gæster i centrum og giver os mulighed for at sikre den bedste EV-oplevelse.

*Tilslutter du bilen en stikkontakt, skal du altid have snakket med din elinstallatør først.