Viskere

Din udsigt til vejene er med til at opretholde sikkerheden for både dig og dine medtrafikanter. Derfor er det afgørende, at dine viskerblade kan sikre et frit udsyn. Det er vigtigt, at dine viskerblade bliver vedligeholdt, så deres levetid forlænges, og skulle de blive nedslidte, er det en god ide at udskifte dem hurtigst muligt. Nedslidte viskeblade kan forhindre dig i at have en ren forud, hvilket nedsætter udsynet og dermed øger usikkerheden for dig og dine omgivelser. Samtidigt kan nedslidte viskerblade forårsage ridser i din rude, hvilket resulterer i dyrere værkstedsregninger. Du kan købe nye viskeblade ved SDKbiler. Her vil professionelle medarbejdere rådgive dig til at vælge de korrekte viskeblade med den optimale viskergummi, udskifte de nedslidte viskeblade og sikre, at du trygt og sikkert kan køre i alt vejr.

Det er ikke udelukkende større reparationer eller serviceeftersyn, som vi ved SDKbiler beskæftiger os med. Skulle du være uheldig at springe en forlygte eller få et stenslag i frontruden, står SDKbiler altid klar til at hjælpe med selv de mindste hverdagsproblemer. Her vil du møde et autoriseret Toyota værksted med originale produkter, som oftest viser sig at have længere levetid sammenlignet med uoriginale produkter. Hvis du vælger originale Toyota produkter som eksempelvis udstødning eller partikelfilter, får du produkter i topkvalitet, som er tilpasset til netop din Toyota, og som har 3 års garanti.

Netop ordet topkvalitet definerer SDKbilers værksted og de reservedele, vi sælger. Vi tilbyder udelukkende produkter, som vi selv vil benytte. Ved at vælge de korrekte reservedele eller øvrigt tilbehør til din bil, sikrer du forlænget levetid på produkterne samt høj kvalitet. Dette er især gældende for diverse lygter, herunder forlygtepære, stoplyspære og blinklys, som normalvis varierer i kvalitet afhængig af prisen på produktet. Hvis du er i tvivl om valg af pære, partikelfiltrere eller lignende, er du altid velkommen til at besøge værkstedet og få professionel rådgivning og god service, så vi sammen kan sikre, at du og din Toyota altid er godt kørende.

 

Aircondition rens

Lige så vigtige som din bils bremser er for din sikkerhed, lige så vigtig er din bils aircondition for din køreoplevelse. Din aircondition medvirker til at køle dig og dine passagerer ned om sommeren og hjælper til med at affugte dine ruder om vinteren samtidig med, at den opretholder et behageligt klima i kabinen. Derfor er en velfungerende aircondition essentiel for din køreoplevelse. Med tiden risikerer man, at ens aircondition får nedsat ydeevne, hvilket kan medføre en rådden lugt, der indikerer, at dit anlæg skal renses. Hvis anlægget ikke renses, kan der udvikles farlige bakterier, som blæses ud i kabinen, hver gang man tænder for airconditionen.
Hvis du er tvivl om, hvorvidt din bil trænger til at få renset airconditionen, er du altid velkommen til at svinge forbi SDKbiler for at få rådgivning af en af vores dygtige mekanikere eller værkfører. Ved SDKbiler tilbyder vi nemlig aircondition rens, hvorved vi sikrer, at din aircondition fungerer optimalt, således du fortsat kan køre med et godt og behageligt indeklima i bilen.

 

Olieskift

Motorolie er essentielt i vedligeholdelsen af din Toyotas motor. Motorolien anvendes til at smøre motordelene og dermed forhindre unødvendig slitage mellem diverse motordele og samtidig sikre, at motoren er ren og rustfri.

Motorolien vil med tiden blive fortyndet og beskidt, hvilket medvirker, at der opstår slid på motordelene. Ved at foretage et olieskift forhindrer du slitage på motordelene, og derved forlænger du din motors levetid samtidig med, at du forbedrer din Toyotas køreegenskaber. Det er vigtigt, at det er den korrekte motorolie, som bliver påfyldt i forbindelse med olieskiftet. Den korrekte motorolie varierer fra bil til bil, og en forkert olie kan medføre yderligere slid på motordele. Det er ligeledes vigtigt, at du under olieskiftet udskifter oliefilteret. Oliefilteret sørger for, at snavs bliver filtreret fra olien, så det ikke cirkulerer i motorrummet og ødelægger motoren og de øvrige komponenter. Oliefilteret anvendes for at holde olien ren, så olien ikke skader motordelene.

Er du i tvivl om, hvorvidt din bil skal have foretaget et olieskift, eller hvilken olie, der er egnet til din Toyota, er du altid velkommen til at kontakte SDKbiler og få professionel rådgivning ved en af vores dygtige værkfører.