Få styr på dine bremser 

Den vigtigste sikkerhed for dig og dine medtrafikanter er dine bremser. Nedslidte bremseklodser, utætte cylindere eller ujævnheder på bremseskiverne kan være årsager til, at dine bremser ikke fungerer optimalt. Manglende bremseeffekt kan medføre en større bremselængde, som sætter både dig og dine medtrafikanter i øget fare. Dette er naturligvis gældende for både for- og bagbremser. Derudover er det yderst vigtigt, at dine bremsekalibre er velfungerende, eftersom de medvirker til at sænke farten ved at klemme om bremseskiven. Dette resulterer i friktion og kraftig modstand, så farten aftages, og bilen til sidst standser.

Vores dygtige teknikere ved SDKbiler tilbyder derfor en professionel bremsetest, så du kan køre med ro i sindet velvidende om, at dine bremser fungerer, som de skal. Kom forbi SDKbiler, hvis du ønsker et professionelt tjek af din bils bremser. Samtidig har du mulighed for at få udført et gratis sporingstjek, som undersøger bilens dæk og batteri.

Ved ankomst til bremsetest ved SDKbiler Aalborg, bedes du køre frem og parkere i en af de to optegnede båse under halvtaget i værkstedsgården.