Service & Eftersyn hos SDKbiler

Ved SDKbiler ønsker vi at sikre, at din bil er køreklar hver eneste dag. Dette sikres gennem et serviceeftersyn, hvorved bilens tilstand undersøges, for i sidste ende at spare penge på en dyr værkstedsregning, såfremt servicen ikke overholdes. Ved SDKbiler giver vi desuden kunden muligheden for selv at træffe beslutninger angående opdagede fejl eller reparationer under eftersynet. Hvis vi opdager en fejl kontakter vi dig, og du får herigennem muligheden for selv at vurdere hvorvidt fejlen skal løses nu, eller vente til et senere tidspunkt.

Hvorfor vælge Toyota Service?

Du opnår vigtige fordele med Toyota Service. Hos Toyota er vi dem, der kender din bil bedst. Derfor får din bil også den bedste service hos os - til konkurrencedygtige priser. Vi benytter kun originale reservedele, der sikrer din gensalgsværdi forbliver høj. Samtidigt har vi Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Desuden, hvis du vælger et Sundheds- eller Sikkerhedstjek, får du et års Toyota Vejhjælp i hele Europa med i prisen, uden beregning.

Hvornår skal min Toyota til service? 

Ved SDKbiler kan du vælge mellem flere typer servicepakker. Nedenfor kan du anse en oversigt de forskellige servicepakker og hvad de hver især indeholder:

Husk, når du overholder serviceintervallet, og din Toyota får foretaget et Sikkerhedstjek hver anden gang, så opretholdes fabriksgarantien på din Toyota.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken servicepakke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte værkstedet, som naturligvis står klar til at hjælpe dig godt på vej!

Ved ankomst til serviceeftersyn ved SDKbiler Aalborg, bedes du køre frem og parkere i en af de to optegnede båser under halvtaget i værkstedsgården.

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos SDKbiler ligger man sin biløkonomi i faste og trygge rammer - uden bekymring om uforudsete reparationer eller serviceomkostninger.

En service og vedligeholdelseskontrakt er koncept vi har udviklet, hvor du som kunde betaler et fast månedligt beløb mod at vi holder din bil kørende. Aftalen dækker alle vedligeholdelsesudgifter til service og evt. reparationer i perioden.  En serviceaftale kan tegnes både på nye og brugte biler.

Fordel for dig som kunde

Du betaler et fast månedligt beløb, kender fuldt ud dine udgifter til bilen i den periode kontrakten løber og bliver dermed ikke overrasket over en kostbar reparation op til sommerferien, eller måske lige før jul.......

Fordel for SDKbiler

Vi har i øjeblikket ca. 600 biler der kører rundt med en servicekontrakt fra SDKbiler, og konceptet løber økonomisk kun lige rundt for os. For os handler det primært om at vi får tilfredse og loyale kunder i butikken, således de betragter SDKbiler som naturlig samarbejdspartner ved køb af næste bil, eller fortsat ønsker at benytte vores værksted når garantien eller servicekontrakten udløber.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for en serviceaftale, og få et konkret tilbud. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.