Toyota serviceaftale

En serviceaftale til din Toyota er en god investering i din Toyota i mange år og sikrer dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med en bil. 

At tegne en serviceaftale til din bil er altid en god ide, uanset hvilken bil du køber. Det gode ved en serviceaftale er, at du ikke skal op med store summer af penge, hvis din bil pludselig skal have skiftet lidt mere under et service, end man havde håbet på. Du betaler en fast månedlig ydelse, som er udregnet efter hvilken model du har og hvor meget du kører om året. 

En serviceaftale giver dig derfor en økonomisk sikkerhed ved at have en bil, da du ikke skal være bekymret hvis du pludselig skal på værksted hvis en lampe lyser. Det har du nemlig sikret dig imod ved at tilkøbe en serviceaftale. En anden fordel ved en serviceaftale er også, at du altid er sikret reservedele af bedste kvalitet og uddannede Toyota teknikere, da du altid med en serviceaftale skal til et autoriseret værksted. 

En serviceaftale på en Toyota kan tegnes indtil en Toyota er 6 år, men gælder kun indtil bilen er 6 år. Det anbefales derfor ikke at tegne en serviceaftale til din Toyota, hvis den er ældre end 5 år. Serviceaftalen gennem Toyota dækker alle serviceeftersyn og uforudsete reparationer der kunne forekomme, som følge af almen slidtage.

Fordel for dig som kunde

Du betaler et fast månedligt beløb - derfor kender du fuldt ud dine udgifter til bilen i den periode, kontrakten løber. Du bliver dermed ikke overrasket over en kostbar reparation op til sommerferien, eller måske lige før jul.......

Fordel for SDKbiler

Vi har i øjeblikket ca. 600 biler, der kører rundt med en servicekontrakt fra SDKbiler, og konceptet løber økonomisk kun lige rundt for os. For os handler det primært om, at vi får tilfredse og loyale kunder i butikken, således de betragter SDKbiler som en naturlig samarbejdspartner ved køb af næste bil, eller fortsat ønsker at benytte vores værksted, når garantien eller servicekontrakten udløber.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for en serviceaftale, og få et konkret tilbud. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.