Originalt ekstraudstyr til din Toyota

Med originalt ekstraudstyr og tilbehør fra Toyota er du sikret god kvalitet og pasform

Med Toyota ekstraudstyr og tilbehør får din bil et løft i kvalitet, gensalgsværdi og komfort. Der er mange muligheder for at personliggøre og øge komforten i din Toyota.  F.eks. kan du vælge Alufælge, Beskyttelsespakke og Anhængertræk. Alt fås specielt designet og tilpasset lige præcis den Toyota, du kører i.

På vores modelsider kan du se ekstraudstyrs brochurer til alle aktuelle Toyota modeller

Se ekstraudstyrsbrochure til tidligere Toyota modeller

Vi har gemt alle ekstraudstyrsbrochurerne på tidligere Toyotaer

Anbefalet udvalgt ekstraudstyr til bilen

Anhængertræk

Anhængertræk fås både som aftageligt eller fast alt efter behov.
Så er du klar til en trailer, campingvogn eller cykelholder.

Alufælge

Alufælge er et flot alternativ til stålfælge. Et sæt alufælge til bilen øger værdien af bilen, samtidig med at udseendet bliver mere eksklusivt. Alufælge kan købes separat og sættes på egne dæk, eller kan tilkøbes med dæk, som passer til fælgen.

Beskyttelsespakke

En beskyttelsespakke indeholder produkter, der hjælper med at beskytte din bil mod slitage, ridser og uønskede Bilka-buler. Indholdet varierer afhængigt af model, og kan f.eks. være trinlister, sidelister, stænklapper, bagkofangerbeskyttelse og måtter.

Sikkerhedskit

Det er lovpligtigt at have en advarselstrekant i bilen, og i flere lande er det nu også et lovkrav at medbringe refleksvest og førstehjælpsudstyr. Køb derfor et samlet sikkerhedskit til bilen, så du har det i tilfælde af, at uheldet skulle være ude.