Op til 10 års serviceaktiveret garanti med Toyota Relax

Slap helt af ved blot at overholde dit serviceinterval!

Hvordan fungerer Toyota Relax?

Varighed: Din bil kan indgå i Toyota Relax indtil den er 10 år gammel, eller har kørt 185.000 km, hvad end der kommer først. 

Serviceplan: Serviceintervallet for din Toyota skal overholdes efter bilens forskrifter.

Autoriseret service: Gælder kun ved service på et autoriseret Toyota værksted, og her bliver bilen serviceret af teknikere der er uddannet i den nyeste teknologi, og der anvendes udelukkende originale reservedele. 

Hvordan bliver man en del af Toyota Relax?

Alle Toyota-modeller, der ikke er omfattet af den 3-årige fabriksgaranti, og som endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., vil efter et serviceeftersyn på et autoriseret Toyota-værksted automatisk være omfattet af Toyota Relax.

Så hvis du normalt servicerer din Toyota hos os, vil din bil være omfattet af Toyota Relax, så længe du overholder serviceintervallet.

Har du ikke overholdt service? Har du serviceret din bil selv? Eller har du været hos et uautoriseret værksted?, der ingen grund til bekymring!
Selvom du ikke har været hos os i et stykke tid, så kan du aktivere Toyota Relax garantien ved at få din bil serviceret hos os.

Hvad dækker Toyota Relax?

Den serviceaktiverede garanti dækker populært sagt alt det, der får bilen til at køre. Den dækker de dyreste reparationer på din bil, som ikke er forårsaget af slid eller skader. 

F.eks. vitale dele af motoren, brændstofsystemet, gearkassen og meget mere.

Er du klar til en mere bekymringsfri tilværelse?

Hvis du har spørgsmål til Toyota Relax, autoriseret service eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os. 

Branchens bedste kundeservice

Vi er stolte af at være en del af branchens bedste kundeservice 19 år i træk, og vi bestræber os på at fortsætte denne tradition. Dette gør sig gældende i alle vores afdelinger, fra salg til service.