Privatbil eller firmabil? Ny eller brugt? Fast eller variabel rente?

Vi kan tilbyde dig et af markedets bedste og billigste finansieringsløsninger i samarbejde med vores faste finansieringspartner Toyota Finans. Under motto'et "Toyota banker bankerne" har de flere gange bevist at de tilbyder meget fordelagtig og konkurrencedygtig finansiering. De har blandt andet vundet i sammenlignende tests i magasinerne "Tænk" og "Penge og Privatøkonomi".

Uanset hvad du ønsker har du muligheden for at få finansieret din bil - og det er endda på yderst fordelagtige vilkår. 

Ny eller brugt bil

Har du ønske om at få finansieret din bil hos SDKbiler, uanset om den er ny eller brugt, kan vi finansiere din bil. Du kan høre meget mere om lånevilkårene ved at kontakte os.

Fast eller variabel rente

Vælger du fast rente, kender du renten og den månedlige ydelse i hele lånets løbetid. Vælger du variabel rente, får du som regel en lavere rente på lånetidspunktet. Til gengæld vil renten kunne gå både op og ned i løbet af lånets løbetid. Den variable rente følger Nationalbankens rente. 

Et lån hos SDKbiler

Et lån hos SDKbiler er yderst fleksibelt og kan sammensættes helt individuelt, alt efter dine behov og ønsker. Hør nærmere ved at kontakte en af vores forretninger. Vi laver gerne et tilbud til dig, ganske gratis og uforpligtende.

Jeg giver hermed SDKbiler tilladelse til at sende mig Nyhedsbreve på E-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring Bilsalg, Værksted og Produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i E-mail Nyhedsbrevet.