Hybridbiler fra Toyota

Hybrid for miljøets, komfortens og økonomiens skyld!

En hybridbil er et miljørigtigt valg, fordi den udleder mindre CO2 og NOx end normale benzinbiler. Hybridbilen er også et valg om maksimal køreglæde og at nyde komforten ved automatgear og lydløs el-kørsel. Den er en økonomisk bil, der koster mindre i både brændstof, drift og vedligeholdelse.

Hos Toyota finder du det største udvalg af hybridbiler med Toyotas verdenskendte og markedsførende hybridteknologi.

Gå til: Toyota Hybrid (HEV) | Toyota Plug-in Hybrid (PHEV)  | Garanti på Hybrid | Brugte Hybridbiler   

Toyotas Hybridbiler (HEV)

En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel – primært når du bremser. Du kan køre helt op til 50 %* på el uden nogensinde at skulle lade op. Og på de lange distancer, eller når du ikke har strøm nok, slår bilen selv over på benzin. Du skal altså stadig tanke benzin, men bare ikke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil. Alt, du skal, er at starte bilen, sætte den i ”drive”, og så vælger den selv, hvornår den benytter el-motoren, benzinmotoren, eller en kombination af begge!

*Procentsatser er vejledende og afhænger af kørselsadfærd, bilmodel og mærke. Fælles for hybridbilerne er, at de i større omfang benytter mindre benzin og udleder færre partikler ud i atmosfæren, og dermed også mindre CO2

8 gode grunde til at vælge Toyota Hybrid

VI VÆLGER ALTID 
AT VÆRE LEDNINGSFRI
 


Vores hybridbiler er altid ledningsfri, så du kan køre præcis, som du plejer, uden at bekymre dig om opladning og ladestander.

VI VÆLGER 
INGEN LADESTOP
 


Toyota Hybrid skal aldrig lades op. Vores hybridbiler oplader automatisk under kørsel og skal blot tankes præcis som enhver anden bil.

VI VÆLGER 
EN BEDRE FREMTID
 


Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, hvilket giver et lavere CO2-udslip.

 

VI VÆLGER 
10 ÅRS TRYGHED
 


Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybrid-komponenter.

VI VÆLGER OP TIL 50% EL

En Toyota hybridbil kører helt op til 50 % af tiden på el. Bilen skifter selv fra el til benzin og omvendt, så du altid får den mest miljørigtige og økonomiske køretur.

VI VÆLGER EL- OG BENZINMOTOR 
I EN LØSNING
 


Du får en el- og benzinmotor i ét med en Toyota Hybrid. En Toyota hybridbil vælger automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.

VI VÆLGER DET STØRSTE 
HYBRID-UDVALG 
 


Med syv forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig.

VI VÆLGER 
MERE KØREGLÆDE
 


Vores hybridbiler kommer altid med automatgear. Du kan derfor nemmere slappe af og nyde køreturen, da du slipper for at skifte gear. Det gælder også, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen.

Hybrid Køreegenskaber

Skifter umærkeligt mellem benzin og el

Toyotas hybridbiler byder på dynamiske køreegenskaber og kraftfuld acceleration såvel som lavt brændstofforbrug og afslappet kørekomfort. Vores hybridbiler har alt, hvad du kan forvente fra en konventionel bil – plus en hel del mere. Bilen skifter umærkeligt mellem benzin og el, og når du kører en Toyota hybrid bil skal du blot køre fuldstændig, som du plejer. Hybridsystemet skifter umærkeligt og automatisk mellem benzin og el – alt efter hvad der er den optimale drivform. Hybridsystemet kan også kombinere de to drivformer, når du har brug for ekstra motorkraft. Uanset om du kører et langt stræk på motorvejen eller pendler i myldretiden, vil Toyotas hybridbiler automatisk vælge den optimale drivform og dermed optimere din køreglæde.

Toyota Plug-in Hybridbiler (PHEV)

En Plug-in Hybrid bil (PHEV) er drevet af både en forbrændingsmotor og en elmotor med genopladelige batterier, der kun kan genoplades ved at blive tilsluttet en ladestation i hjemmet eller på en tankstation med ladekabler. En Plug-in hybrid kan opnå en rækkevidde på 60 km på ren el ved et fuldt opladt batteri og nå en hastighed på ren el på op til 130 km/t.*

Det vil sige, at opladning udefra adskiller den fra en almindelig Hybrid bil, som selv lader batteriet under kørsel.

*satser er vejledende og afhænger af kørselsadfærd, bilmodel og mærke. Fælles for hybridbilerne er, at de i større omfang benytter mindre benzin og udleder færre partikler i atmosfæren, og dermed også mindre CO2

6 gode grunde til at vælge Toyota Plug-in Hybrid

 

OP TIL 100% KØRSEL PÅ EL

Da batteriet i en Plug-in Hybrid er en del kraftigere end ved normal hybrid, er det muligt at køre langt længere på ren el. 

LANGT PÅ LITEREN

Med en hastighed på op til 130 km/t på ren el er det de færreste steder i Danmark, at du ikke kan køre på el. 

STØJSVAG KØRSEL

Da en Toyota Plug-in Hybrid kører længere på ren el, er det også en hel anden lydoplevelse at sidde i en Plug-In Hybrid. Bilen er nemlig utrolig støjsvag under kørslen.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet. Batteriet er garanteret at holde i hele bilens levetid - op til 10 år. Får du tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek, er du yderligere dækket.

LAV GRØN EJERAFGIFT

Vælger du Toyota Plug-in Hybrid får du grundet dens mange km/l en lav grøn ejerafgift! 

KLAR TIL FREMTIDEN

Toyota Plug-in Hybrid er den perfekte bil ind til fremtiden. Som verden bliver mere og mere klimabevidst, er en Plug-in bil den perfekte bil i en mere klimavenlig verden.

Toyota Hybrid Garanti og Tryghedsprogram

Hybrid Komponenterne er dækket af en fabriksgaranti på 5 år/100.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Hvis bilen herefter gennemgår et årligt hybrid helbredstjek, vil den samtidig være berettiget til Toyotas Hybrid Tryghedsprogram i endnu et år/15.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Denne betryggende ordning kan fortsætte år efter år – helt op til 10 år fra bilens første registreringsdato. Som ejer af en Toyota-hybrid-bil kan du således se frem til mange års problemfri kørsel, og er du med i ordningen, er hybrid helbredstjekket uden omkostninger for dig.