Hybridbiler (HEV)
fra Toyota

Hybrid for miljøets, komfortens og økonomiens skyld!

En hybridbil er et miljørigtigt valg, fordi den udleder mindre CO2 og NOx end normale benzinbiler. Hybridbilen er også et valg om maksimal køreglæde og at nyde komforten ved automatgear og lydløs el-kørsel. Den er en økonomisk bil, der koster mindre i både brændstof, drift og vedligeholdelse.

Hos Toyota finder du det største udvalg af hybridbiler med Toyotas verdenskendte og markedsførende hybridteknologi.

Gå til: Toyota Hybrid (HEV) | Garanti på Hybrid | Brugte Hybridbiler   

Toyotas Hybridbiler (HEV)

En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel – primært når du bremser. Du kan køre helt op til 50 %* på el uden nogensinde at skulle lade op. Og på de lange distancer, eller når du ikke har strøm nok, slår bilen selv over på benzin. Du skal altså stadig tanke benzin, men bare ikke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil. Alt, du skal, er at starte bilen, sætte den i ”drive”, og så vælger den selv, hvornår den benytter el-motoren, benzinmotoren, eller en kombination af begge!

*Procentsatser er vejledende og afhænger af kørselsadfærd, bilmodel og mærke. Fælles for hybridbilerne er, at de i større omfang benytter mindre benzin og udleder færre partikler ud i atmosfæren, og dermed også mindre CO2

6 gode grunde til at vælge Toyota Hybrid

LEDNINGSFRI KØRSEL

Du skal ikke bekymre dig om ledninger og ladestationer i en Toyota Hybrid. Bilen lader selv op under kørsel. 

BEST OF BOTH WORLDS

Med Toyota Hybrid har du både benzin og elmotor i ét, begge kommunikere automatisk med hinanden under hele kørslen. Så du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

ALTID AUTOMATGEAR

Gå ikke ned på udstyr, bare fordi du kører mere miljøvenligt Toyotas hybridbiler kommer som standard med automatgear og et højt udstyrsniveau.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet, det er garanteret op til 10 år,  hvis du  får tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek

GRØNNE FORNEMMELSER

Vælger du Toyota Hybrid udledes der mindre CO2 end traditionelle benzin biler af samme model, den laverer CO2 udledning resulterer også i et laverer brændstofforbrug.

STORT UDVALG OG NYESTE TEKNOLOGI

Toyota har et stort udvalg af Hybridbiler, som er fremme med den nyeste Hybridteknologi. 

Hybrid Køreegenskaber

Skifter umærkeligt mellem benzin og el

Toyotas hybridbiler byder på dynamiske køreegenskaber og kraftfuld acceleration såvel som lavt brændstofforbrug og afslappet kørekomfort. Vores hybridbiler har alt, hvad du kan forvente fra en konventionel bil – plus en hel del mere. Bilen skifter umærkeligt mellem benzin og el, og når du kører en Toyota hybrid bil skal du blot køre fuldstændig, som du plejer. Hybridsystemet skifter umærkeligt og automatisk mellem benzin og el – alt efter hvad der er den optimale drivform. Hybridsystemet kan også kombinere de to drivformer, når du har brug for ekstra motorkraft. Uanset om du kører et langt stræk på motorvejen eller pendler i myldretiden, vil Toyotas hybridbiler automatisk vælge den optimale drivform og dermed optimere din køreglæde.

Mød Brian og hans Toyota RAV4 Hybrid

Toyota Hybrid Garanti og Tryghedsprogram

Hybrid Komponenterne er dækket af en fabriksgaranti på 5 år/100.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Hvis bilen herefter gennemgår et årligt hybrid helbredstjek, vil den samtidig være berettiget til Toyotas Hybrid Tryghedsprogram i endnu et år/15.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).

Denne betryggende ordning kan fortsætte år efter år – helt op til 10 år fra bilens første registreringsdato. Som ejer af en Toyota-hybrid-bil kan du således se frem til mange års problemfri kørsel, og er du med i ordningen, er hybrid helbredstjekket uden omkostninger for dig.