Toyota afslører ny Toyota Corolla Cross SUV

Den første bil i modelprogrammet med Toyotas nye, femte generation hybridteknologi.

Design og rummelighed

Den nye Toyota Corolla Cross, ligger sig imellem den kompakte C-HR, og storebroren RAV4. Design fundamentet bag den nye Corolla Cross, er rummelighed med praktiske og ergonomiske detaljer, pakket ind i et flot og robust design.

Bilen er seks centimeter, højere og tre centimeter bredere end Toyota C-HR. Denne forstørrelse er med til at gøre Toyota Corolla Cross en komfortabel, praktisk og alsidig SUV, der passer perfekt til familien som ønsker mere plads uden at gå på kompromis.

Femte generation hybridteknologi

Toyota Corolla Cross bliver den første model, der modtager Toyotas helt nye, femte generation hybridteknologi, der bygger på 25 års erfaring indenfor den hybride drivlinje. Den femte generation af Toyota Hybrid er blevet en del kraftigere med større moment, og endnu flere elektriske hestekræfter, der øger køreglæden og bibeholder effektiviteten

Lækre teknologiske detaljer

Corolla Cross bliver udstyret med et helt nyt digitalt cockpit, der b.la. indebærer en 12,3” skærm, placeret direkte foran føreren, med mulighed for at tilpasse de køreinformationer der bliver vist.

Det helt nye multimediesystem fra Toyota, finder også vej til den nye Corolla Cross. Den byder på en 10,5” touchskærm med integreret navigation ned live opdatering af trafikken, trådløs Apple Carplay og Andriod Auto samt over-the-air update, der betyder at man automatisk kan få opdateret softwaren trådløst.

Sikkerhed helt i top

Sikkerheden skal naturligvis være helt i top, og med den nye Toyota Corolla Cross kan du få T-Mate, der kombinerer den seneste generation af Toyota Safety Sense, med nye aktive køre- og parkeringsassistent-systemer.

Nogle af de nye features inkludere. Bl.a. en accelerationsbegrænser ved lave hastigheder, en vejkrydsassistent, der nødbremser hvis man i krydset overser biler fra siden og Automatisk nødstop der registrerer hvis føreren ikke er ved bevidsthed.

T-Mate kommer også med et hav af køreassistentsystemer der hjælper dig i trafikken, f.eks. Blind spot monitor med Safety Exit, der overvåger den blinde vinkel og sikrer, at man ikke åbner døren stiger ud, hvis der kommer cykler eller biler bagfra. Derudover kan man også nyde godt af det nye Toyota Teammate Advanced Par, der både kan parkere og køre bilen frem helt automatisk, uden at man selv sidder i bilen. Det betyder at du kan parkere på meget smalle pladser, uden at kæmpe med at komme ind og ud.

Se specifikationer på den nye Toyota Corolla Cross

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.