Toyota Hilux vinder International Pick-up Award (IPUA)

Det var især den nye kraftfulde drivlinje, gode køreegenskaber og QDR der gjorde juryen så begejstrede. QDR står får Quality, Durability og Reliability (kvalitet, holdbarhed og pålidelighed).

Beregn byttepris

Se mere om bilen

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Se prislisten

Den prestigefyldte pris forstærker Toyotas mål om yderligere at styrke deres position i Europas erhvervsbilsmarked. Overrækkelsen af denne prestigefyldte pris for mellemstore pick-ups blev afholdt under Solutrans udstillingen i Lyon, Frankrig 2021. International pick-up Award (IPUA), bliver afholdt hvert andet år. Siden 2009 er de mest effektive et-tons pick-ups, på markedet i dag, blevet hædret med denne pris.  

Jarlath Sweeney, formand for juryen for International Van of the Year Award, som organiserer konkurrencen. "Som et multifunktionelt køretøj, der produceres og sælges globalt, fortsætter både produktet og markedspladsen med at udvikle sig, med mange mærker, der sætter høje standarder for ydeevne, sikkerhed og fører- og passagerkomfort."

Den prisvindende Toyota Hilux blev med den seneste udmærkelse ikke kun hædret for den nye kraftfulde drivlinje, køreegenskaber og QDR, men også for bilens popularitet i et stigende marked for dobbelt funktionalitets køretøjer. Altså personer der ønsker at bruge deres pick-ups til både fritid og arbejde.

I en kommentar til præstationen sagde Didier Gambart, Vice Præsidenten for Toyota Motor Europe Sales, Marketing and Customer Experience: "Med mere end 50 års arv har Hilux også altid stået for enestående kvalitet, holdbarhed og pålidelighed (QDR). som meget dygtige terrængående præstationer. Nu, med den seneste Hilux, har vi udvidet motorprogrammet med en ny 2,8 liters diesel, der tilbyder endnu mere raffinement og kraft, så vi kan imødekomme behovene hos kunder, der ikke kun ønsker en arbejdshest, men også et fritidskøretøj. Så for os er denne pris en anerkendelse af alle Hilux' iboende kvaliteter med endnu flere muligheder.”

Det var i marts 1968 at den første generation af Hilux blev lanceret i Japan, og et år senere blev modellen introduceret i Europa. Siden da har Hilux blevet en af de mest succesrige modeller i Toyotas modelserie.

Den hårdføre Hilux, som er kendt for sin kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Hilux har gang på gang bevist sit hver, ved bl.a. at erobre Nordpolen, islandske vulkaner og opnå podieplaceringer i Dakar Rally Raid. Derudover har Top Gear igennem mange afsnit, bevist hvor svært det er, at slå en Hilux ihjel.

I dag produceres Hilux i seks forskellige lande og er til salg i 180 lande og regioner i hele verden. Med mere end 18 millioner solgte enheder globalt er det verdens foretrukne pick-up.

Ud over Hilux fremhæver prisen Toyotas fokus og bestræbelser på at udvikle LCV-ydeevne i Europa, hvad der bekræftes af Toyotas nylige udvidelse af LCV til nyt segment med PROACE CITY, ny æra for erhvervskøretøjer ved introduktion af PROACE ELECTRIC & PROACE CITY ELECTRIC og revitaliserede Hilux med 2,8 liter. drivlinje med forbedret on- og off-road ydeevne.

Med alle disse imponerende produkter sigter Toyota mod at nå 5 % LCV-markedsandel i 2023.

Læs den internationale artikel lige her 

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.